Skandal: Dara Bubamara se bruka gde god stigne

Izvor: Kurir
Postavljeno 02 Dec 2012

Radojka Adžić dala je intervju za emisiju „Glam blam“ na televiziji Hajat, a voditeljka se tokom intervjua samo zapitala kuda vodi ovaj svet. To se i mi pitamo nakon što smo čuli sve „pametno“ što je pevaljka ispričala.

Prvo je prokomentarisala svoje skandalozno igranje na stolu tokom otvaranja crkve u Doboju.

- To su budale jedne koje su ne znam šta su napravile od toga skandal. Otvarala se crkva gde me taj pop, moj prijatelj pop, pozvao i ja sam, znači, naravno došla iz Beča, humanitarno znači, putovala sam da bih došla. Tu je napravljen ogroman šator kao ono, Kim Kardašijan, znači neverovatno nešto, i tu se jelo i pilo, znači 1.500 ljudi slavilo što se otvarala crkva – rekla je Radojka i dodala:

- U svakom slučaju, od toga da naprave takav skandal. Mislim, na svim televizijama je bilo, ono, kao da sam grešna nešto, ne znam zašto. Pevala sam na jednom veselju, na otvaranju crkve.

Na pitanje o udesu koji je nedavno imala u Beogradu rekla je:

- Ne, nije bio udes, nego na Slaviji… Bio je udes, naravno. Pošto ono, bije lud zbunjenog. Ne znaš ko koga obilazi i samo me kombi jedan zakačio, ali ništa strašno. Jedno vreme sam glumila kako neću da vozim više, kako će samo brat da me vozi, međutim, džabe, to je taj adrenalin, da dam 200 na sat, Novi Sad – Beograd.

Reklame

Ostavite komentar