Skandal: Umalo prekinuto emitovanje Prvog glasa Srbije

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 30 Dec 2012

Fanovi emisije “Prvi glas Srbije” umalo nisu ostali uskraćeni za gledanje svog omiljenog muzičkog šou-programa. Naime, kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, produkcija “Konstantin”, koja se bavi snimanjem emisije za TV Prva, rešila je da zbog neizmirenih dugovanja od strane grčkih vlasnika ove TV kuće zaustavi snimanje i emitovanje.

pgs

Radi se o dugu od nekoliko stotina hiljada evra koje Grci duguju produkciji “Konstantin” za snimanje ove emisije, kaže izvor Telegrafa, blizak ovoj TV kući, i dodaje:

- Večeras je sve bilo spremno za snimanje, koje od 21 sat ide uživo iz studija TV Prva. Pošto jeobećano da će dug biti izmiren do 17 časova, scenografija je postavljena, tehnika pripremljena i čekalo se na potvrdu uplate. Kada je javljeno da novac ipak nije isplaćen, radnici Konstantina rešili su da večerašnju emisiju ne rade i krenuli su da se pakuju i da odlaze. Nisu uspele ni molbe čelnika da se vrate, a pregovori su, u prilično napetoj atmosferi, trajali duže od sat vremena.

Naš sagovornik navodi da je gazda Minos Kirjaku zvao i dao garancije da će novac u najhitnijem roku biti isplaćen, pa je produkcija “Konstantin” pristala da vrati kamere na binu.

Poslednji rok koji su Nemci (“Konstantin”) dali Grcima (vlasnici TV Prva) jeste ponedeljak i ako se do tada sva dugovanja ne namire, “Prvi glas Srbije”, ali i još nekoliko udarnih emisija TV Prva neće biti snimane, zaključuje naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Tokom večerašnje emisije Vlado Georgiev je potvrdio naša saznanja rekavši da je emisija prvo bila otkazana, ali da je ipak odlučeno da se emituje.

Reklame

Ostavite komentar