Slavica Ćukteraš preplakala emisiju

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 02 Dec 2012

Tema ovonedeljne emisije “Magazin in” nikad nije bila teža. Svoje iskustvo sa teškim bolestima kao što je rak, podelile su pevačice ali i žene manje poznate javnosti.

Eva Ras, Nada Obrić, Maja Odžaklijevska, Slavica Ćukteraš i Danijela Vranić podelile su svoja iskustva kako sa rakom, tako i sa anskioznošću sa kojom se neke od njih bore. Međutim jedna priča potpuno je slomila sve dame a najviše Slavicu Ćukteraš. Martina Malešev je devojka kojoj su pronašli rak kada je imala samo 15 godina.

- Bio je to maligni tumor veličine 10 centimetara koji se nalazio iza oka i nije mogao da se operiše. Kada su mi to rekli pomislila sam da je to neka kazna. Krenula sam na hemoterapije, izgubila kosu i smršala sam 10 kilograma. Jer kad počnete sa tim terapijama izgubite ukus u ustima i možete da osećate samo ukus tog otrova. Tumor se smanjio ali i dalje nisam mogla da idem na operaciju. Otpuštena sam iz bolnice sa dijagnozom “neizlečiva bolest”. Ne znam šta je gore, kada vam kažu da imate bolest ili kada saopšte da je neizlečiva, pričala je ova mlada devojka koja sada ima 24 godine.

Cela priča potpuno je slomila Slavicu koja je sve vreme pokušala neprimetno da obriše suze ali toliko je plakala da više nije mogla da sakrije lice. Ni voditeljka nije upela da je uteši i samo je rekla:

- Jao Slavice ti proplaka celu emisiju!

Inače, Martini su rekli da se bolest nije vratila u poslednjih 4,5 godina a ona se sada leči alternativnom medicinom i za sada se osća i izgleda odlično.

Reklame

Ostavite komentar