Slučaj Ivanović-Vidić: Ko je šta zaista rekao?

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 12 Dec 2012

Nakon što su mediji objavili da je Ivan Ivanović izvređao Sašu Vidića, uskoro je stigao i Sašin odgovor koji nije bio ni najmanje prijatan. 

Međutim, kako to obično biva, izgleda da predstavnici medija ili nisu bili u potpunosti obavešteni, ili nisu želeli da objave izjavu u celosti, pa je zbog jedne izbačene rečenice, očigledno, nastavo haos.

Naime, Ivan Ivanović je na svom Twitter nalogu objavio prepisku između njega i Saše Vidića koja se vodila van medija, odnosno, na privatnom nivou.

Saša je Ivanoviću poslao poruku izvinjenja uz objašnjenje da se on ogradio od napada na njega lično.

Da bi mu Ivanović uzvratio izvinjenje, uz objašnjenje da niko od medija nije preneo njegovo ograđivanje od nasilja.

Nešto kasnije je Ivan objavio i Vidićevu poslednju poruku upućenu njemu u kojoj Saša predlaže da zaborave na ono što je bilo, jer vreme ne mogu da vrate, i da odu na piće.

Ivanoviće je, inače, još u toku dana u jednom od svojih tvitova rekao da je preterao, odnosno da nije trebalo da pominje Vidića.

Inače, interesantno je i to da se na porukama, koje su kreator i voditelj razmenili, takođe vide i vreme i datum kada su poruke poslate, tako da je sasvim jasno da je stvar među njima bila rešena još pre nekoliko dana.

Reklame

Ostavite komentar