Stanija: Mali ne dolazi u obzir

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 15 Dec 2012

Poznata “zečica” Stanija Dobrojević, otkrila je ovdašnjoj publici koliko poznaje svet seksa razgovarajući na škakljive teme sa italijanskom novinarkom Đovanom Palmijeri, čuvenoj po emisijama u kojima se bez dlake na jeziku govori o ljubavi i tajnama seksualnog užitka. 

Gostujući u promotivnom beogradskom izdanju emisije “Sex Education Show”, Stanija se opustila i raspričala, otkrivajući prisutnima recept za siguran seks. Kako kaže, nije mit, zaista je sve u veličini penisa. Izvinjavajući se muškarcima koji nisu u grupi obdarenih, istakla je da veći polni organ ima mnogo prednosti.

“Sigurno ne bih dugo ostala u vezi sa dečkom kome je mali. Što da budem sa osobom koja ne može da me zadovolji? Cilj seksa je nezaboravan osećaj, a ako tu nešto nedostaje, u kakvom osećaju da uživam”, pitala se Stanija, a publika je ovu tvrdnju pozdravila ovacijama.

Osim što veličinu smatra presudnom za vrhunski orgazam, Stanija je istakla da je opasnost od neobdarenog potomstva jedan od ključnih razloga zbog kojih bi pobegla od “malog”.

“Zamislite da taj nedostatak pređe na sina, a obično se nasleđuju takve fizičke osobine? Ne bih to mogla sebi da oprostim, zato prednost dajem isključivo muškarcima koji imaju šta da pokažu”, istakla je intrigantna starleta.

Reklame

Ostavite komentar