Trač ili istina: Severina salivala strah !?

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 03 Dec 2012

Vrlo raširena praksa, posebno u ovim krajevima, “lečenja” straha, uroka i bolesti kada zakaže medicina, je salivanje strave. I javne ličnosti često posećuju gatare, bioenergičare, astrologe… samo to kriju kao “zmija noge”. Jer, zaboga, nevažno je što idu tim ljudima, bitno je to sakriti od javnosti.

Još jedna u nizu koja se odlučila na taj korak je i hrvatska pevačica Severina Vučković. Bar tako tvrde očevici koji su je nedavno videli u Travniku i to na kućnom pragu žene koja saliva strave (ime poznato redakciji). Kažu da ova žena ima itekakvog uspeha u tom vidu lečenja, no jedina je razlika u tome što ona saliva strave preko voska, a ne olova kao što je slučaj kod većine ovdašnjih koji se bave tom vrstom posla.

Ako je verovati tim pričama, očito da je Severini mnogo teže, nego što to izgleda na prvi pogled, pao raskid sa Milanom te podatak da je ponovo sama. Još sa detetom. Boji li se Severina uloge samohrane majke pa je stoga odlučila saliti stravu ili ti strahovi sežu još daleko u prošlost, ne znamo. S obzirom na to da je ova atraktvina pevačica, koja je “zagazila” u petu deceniju života, imala burnu prošlost i ne čudi nas što je potražila takvu vrstu pomoći. Samo nas interesuje ko ju je savetovao s obzirom na to da malo ko u Hrvatskoj poznaje takav vid alternativne medicine.

No, nije samo Severina ta koja je potražila takvu vrstu pomoć. Navodno je i Goran Bregović nedavno posetio bioenergičara iz Kiseljaka zvanog Konzola.

- Brega je redovan pacijent. Pozitivna energija mu je veoma neophodna u poslu kojim se bavi a to u velikoj količini dobije kod ovog čoveka iz Kiseljaka. Stoga i ne čudi što ga često posećuje – tvrdi  izvor Express magazina.

Reklame

Ostavite komentar