Vlado Georgiev traži promenu pravila u Prvom glasu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 26 Dec 2012

Žiri “Prvog glasa Srbije“ i dalje stoji pri stavu da bi pravila glasanja za pobednika trebalo menjati. Nakon što je Aleksandra Radović izjavila da publiku treba uključiti tek kada žiri odabere najboljih pet, na istu temu oglasio se i Vlado Georgiev.

pgs

 

“Gledaoci treba da glasaju za prvi glas, za najboljeg pevača ili pevačicu, a ne po svojim kriterijumima. Ovo glasanje je pokazalo da stručnom žiriju treba dati više prava i na kraju doraditi i promeniti pravila glasanja”, rekao je Georgiev na konferenciji za novinare u Novom Sadu, gde je najavio svoj novogodišnji koncert.

Pevač koji je svoje nezadovoljstvo izrazio i na Tviteru objasnio je da je namerno otvoreno napisao šta misli, kako bi probudio publiku. Georgiev je na konferenciji dodao da nije siguran da će i u narednoj sezoni ostati član žirija.

“Do kraja sezone biću u žiriju, naravno, a dogodine još ne znam. To zavisi od mojih obaveza, ali i dogovora sa produkcijom”, objašnjava pevač, koji je dosad vrlo direktno izražavao stav i prema publici i prema takmičarima.

Iako je Saškina eliminacija podigla prašinu u javnosti, pa su i gledaoci počeli da predlažu drugačije metode glasanja, sa Prve televizije poručuju da pravila ostaju ista.

“Pravila su pravila, jasna od prve sezone. Publika je izabrala da u duelu završe Saška i Mirna, a s takvim odlukama ne moramo se uvek lično složiti”, kaže za Blic Slađana Paunović sa Prve televizije.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 27/12/2012 at 10:53

    Tebe prvo treba promeniti!

Ostavite komentar