Vlado Georgijev ipak zabavlja goste u Novom Sadu

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 13 Dec 2012

Na konferenciji za novinare, direktor Kulturnog centra Novog Sada Andrej Fajgelj, podsetio je da je u javnosti bilo dosta spekulacija u vezi sa proslavom Nove godine u Novom Sadu.

Pojedini tabloidi su pisali da je Vlado Georgiev tražio 50.000 evra za novogodišnji nastup. Georgiev im nije ostao dužan, pa je u svom “šaljivom maniru” dao objašnjenje.

“Veliko mi je zadovoljstvo da danas mogu da demantujem laži koje su se pojavljivale u medijima ovih nedelja. Nadam se da niko neće imati ništa protiv što sam bio u mogućnosti da doniram opremu koja mnogo košta”, rekao je Georgiev.

On je naglasio da honorar nije ni blizu sume koja se spominje u medijima.

“Najzad, ukoliko običan muzičar za novogodišnju noć dobije oko 1.000 evra, ja mislim da je sasvim u redu ako muzičari iz moje grupe dobiju po 2.000 eura, a ja nastupam za džabe”, dodao je Georgiev.

Direktor Kulturnog centra Novog Sada Andrej Fajgelj je najavio da će se po prvi put u Novom Sadu, po ugledu na druge evropske gradove, proslavljati i Božić. Reč je u stvari o dva Božića, za svih pet hrišćanskih tradicionalnih verskih zajednica koje su prisutne u Novom Sadu.

Budžet će biti na nivou prošlogodišnjeg, a honorari dvostruko manji od onih koji su se pojavljivali u javnosti.

Reklame

Ostavite komentar