Željko radi album za Harisa

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 Dec 2012

Kralj meraka Haris Džinović sledeće nedelje održaće dva koncerta u Beogradu (25. i 29. decembra u Sava centru). U razgovoru za “Večernje novosti”, popularni pevač govorio je o predstojećem nastupu u prestonici Srbije, o braku sa suprugom Melinom, ali i o novom albumu, koji radi zajedno sa Željkom Joksimovićem.

- Tačno je, krčkamo nešto zajedno. Pesme su već gotove, još da uklopimo tekstove, a za to smo zaduženi Marina Tucaković i ja. Joksimović je jedan od najkvalitetnijih kompozitora, aranžera i pevača na ovim prostorima – kompletna i kompleksna muzička ličnost. Oduševljen sam pesmama koje sam preslušao u njegovom studiju, gde svakodnevno provodi vreme. A kada je neko toliko posvećen, rezultati ne mogu da izostanu – rekao je Džinović za “Novosti”

Popularni pevač istakao je da se nada tome da će novi album izaći na proleće sledeće godine.

- Jedan od razloga što ne snimam često albume je taj što sam dosta komotan u korist svoje štete. Lenj sam po tom pitanju, nisam previše ažuran. Sve bi išlo mnogo brže da sam malo poletniji. Nadam se da će već na proleće novi album biti završen – kazao je popularni pevač.

Reklame

Ostavite komentar