Željko Šašić: Pišem knjigu o sebi, Sonji i Lukasu!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 09 Dec 2012

Željko Šašić rešio je da se svrsta u estradne autobiografe! Folk pevač će, naime, napisati knjigu u kojoj će ispričati sve o svom životu, pa i o onome što publiku verovatno najviše zanima – kako je došlo do prekida drugarstva sa Acom Lukasom, koji se oženio njegovom bivšom suprugom Sonjom

Nakon nedavnog susreta Šašića i Lukasa na snimanju novogodišnjeg programa Televizije „Svet plus“, Željko je otkrio da se nije javio svom kolegi i da nije razgovarao s njim, ali da više neće pričati novinarima o svom odnosu sa Acom i bivšom suprugom Sonjom jer ćemo sve što nas zanima moći da pročitamo u njegovom štivu!

- Ne, nismo se javili jedan drugom i nismo pričali. Nemamo mi o čemu da pričamo – rekao nam je Šašić.

- Sve ćete čitati u knjizi. Da se ne bismo pljuckali po novinama, ja ću lepo sve napisati u svojoj knjizi – rekao je Željko kada smo nastavili da ga ispitujemo o Lukasu i otkrio razloge zbog kojih će sve obelodaniti, ali ne i kada.

- Nemoj da mi tražiš datum, ne znam još ništa. Ne znam ni naziv knjige

Primećujem da mnoge javne ličnosti objavljuju autobiografije, a kad sam video kako se sve to radi u tabloidima, odlučio sam da iznesem svoju priču. Pa ako nekoga bude interesovalo ono što radim, ono što sam doživeo, neka pročita – rekao je Šašić i dodao da će u svojoj autobiografiji objasniti sve, pa i šta se tačno dogodilo između Ace Lukasa, Sonje i njega.

- Da, da, biće i toga, naravno. O svemu ću pisati, o muzici, o mom viđenju sadašnjosti. Želim malo da edukujem omladinu – zaključio je Željko Šašić.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 10/12/2012 at 09:24

    Bas si nasao temu! Nisi ti jedini koga je zena ostavila……pa sta!? Zivot tece dalje….zato nadji pametniju “gradju” za svoju knjigu….buduci “knizevnice”!Ili je bolja varijanta da nadjes novu zenu!

Ostavite komentar