Aleksandra Radović pevala sa striptizetom

Izvor: Kurir
Postavljeno 30 Jan 2013

Aleksandra Radović pevala je prateće vokale čak i striptizeti Vesni Todorović, svojevremeno poznatoj kao Divlja Ruža, i to u pesmi „Kučka sam“!

aleksandra-radovic-striptizeta-vesna-todorovic-divlja-ruza

Iako se kao članica žirija u „Prvom glasu Srbije“izdavala za prefinjenu pevačicu koja prezire narodnjake i negoduje svaki put kada neko od takmičara peva pesmu iz tog žanra, ispostavilo se da ona peva ne samo narodnjacima već i striptizetama! I to veoma lascivne tekstove.

Sve bi to bilo u redu, jer od nečega mora da se živi, da se toliko puta nije negativno izrazila o folkerima i svojim kolegama koji izvode narodnu muziku. Izgleda da je zaboravila na svoje neslavne pevačke epizode od pre više od decenije, kad je nastala pesma „Kučka sam“, u kojoj je njen prateći vokal nadjačao vokal striptizete Vesne, ponosne vlasnice „hita“. Ko ne veruje rečima, neka pesmu pronađe na netu. Sve će mu biti više nego jasno.

Sad kad se zna da Radovićeva gostuje na albumu striptizetama i narodnjacima i oblači se poput „zvezde Granda“ Andreane Čekić, mogla bi se malo spustiti na zemlju i ne izigravati toliku zvezdu. Nema potrebe pljuvati po kolegama kad već radi s njima.

Reklame

Ostavite komentar