Aleksandra Radović pljuje folkere, a uzima im pare!

Izvor: Kurir
Postavljeno 17 Jan 2013

Aleksandra Radović, članica žirija u „Prvom glasu Srbije“, nije propustila priliku da napljuje folk muziku i pevače kad su god takmičari pevali neki narodnjak. Ajd sad, ona je zabavnjak, pa joj trileri i „dvojke“, rekli biste, možda paraju uši. Možda, ali kad je o parama reč, sigurno joj prijaju.

aleksandra-radovic-prvi-glas-srbije-folk-muzika

Na folkerima zarađuje tako što im daje časove pevanja, a i gostuje im kao prateći vokal na albumima. Tako se njeno ime može naći na omotima Lepe Brene, Cece, Mire Škorić, Indire Radić, Željka Šašića, Suzane Mančić, grupe Đogani, B3 i mnogih drugih.
Na listi njenih učenica odnedavno našla se i Indira Aradinović Indi, koja je rešila da se posle dužeg medijskog odsustva vrati na scenu u velikom stilu. Radovićkine stručne konsultacije, kako tvrde upućeni, debelo plaća. Međutim, Indi očito ne želi da se zamera svojoj profesorki, pa nije želela da komentariše to što Aleksandra pljuje po folk pevačima, a oni joj pune buđelar.

- Ko peva, zlo ne misli! – kazala je kratko Indi.
Naravno, pozvali smo i Radovićku da nam prokomentariše otkud toliko kontradiktornosti u njenim stavovima. Umesto nje, javila nam se njena portparolka Natalija Milosavljević:
- Ne znam zašto i dalje zovete kad smo vam već rekli da Aleksandra ne daje izjave za Kurir – poručila je pevačicina PR menadžerka.Mi samo radimo svoj posao. Krajnje profesionalno.

Reklame

Ostavite komentar