Atraktivan nastup Radmile Manojlović

Fotke postavljene 10 Jan 2013


Radmila Manojlović, jedna od najpopularnijih Grandovih pevačica, sinoć je nastupila u prepunom prestoničkom klubu “Magacin”, u okviru večeri “Balkan soul”.

Kada se pojavila na sceni u beloj mini haljini sa cirkonima, i zapevala pesmu “Nikada više” nastale su velike ovacije. Veći deo muške populacije ostao je zatečen atraktivnošću zvezde Granda, koja je pokazala da je u odličnoj formi.

Nakon numere kojom je otvorila svoje veče, pozdravila je publiku i poželela im sve najbolje u Novoj godini, a nakon toga počela da ređa numere poput “Marakana”, “Deset ispod nule”, “Nije meni”, “S mora na planine”. Atmosfera je u jednom trenutku dovedena do usijanja, a lepa Rada nije prestajala sa podizanjem atmosfere. Ređala je hitove svojih kolega, a odlična atmosfera nije jenjavala.

U jednom trenutku pevačica je dobila sampanjac, a ubrzo i 101 ružu. Nastao je veliki aplauz, a Manojlovićeva se prilično iznenadila. Zahvalila se svojim fanovima, i nastavila sa mnogobrojnim pesmama. Repertoar je bio prilično bogat, a Rada je pokazala da se odlično snalazii sa baladama, i sa pesmama bržeg ritma. Vrhunska zabava u klubu “Magacin” potrajala je do ranih jutarnjih časova.

Izvor: telegraf.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

1 komentar

  1. Magic nature said on 11/01/2013 at 09:15

    Haljina joj je stvarno jadna…..uskoro ce nastupati i bez njih…. a ovo je njen pocetak “puta” od jednog do drugog! Mogla bi da zahvali Stankovicu sto je toga do sada bila postedjena…ali se malo vise “zaigrala” pa misli da svet  postoji samo zbog nje!  Ona i nije svesna cega sve nema okolo!!!! Nek’ joj je sa srecom!

Ostavite komentar