Bojsi iz Mućki gost Ivana Ivanovića

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 15 Jan 2013

Ako legendarne „Mućke“ (1981-1991) smatrate za najbolji i najzdraviji humor svih vremena, onda će emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ (petak u 21.15 na Prvoj TV) biti više nego urnebesna. Jer u Srbiju stiže jedan od junaka – Džon Čalis, alijas Bojsi!

spek-bojsi_620x0

Ekskluzivno za „Novosti“ voditelj otkriva da čuveni drugar braće Troter, trgovac polovnih automobila i novopečeni bogataš Bojsi dolazi specijalno u emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, gde će predstaviti dve autobiografske knjige – „Biti Bojsi“ i „Posle Bojsija“.

- Veoma sam srećan što ću ugostiti jednog od glumaca po meni najbolje humorističke serije ikada – kaže Ivanović za naš list. – Odlično smo se pripremili za emisiju, i obećavamo gledaocima sjajnu zabavu.

Sedamdsetogodišnji Džon Čalis pričaće sa Ivanovićem o zanimljivostima iz serije „Mućke“, kako je on to doživeo, o Del Boju i Rodniju, kao i svojoj supruzi u seriji Marlin (Sju Holderne), sa kojom je kasnije snimio seriju „The Green Green Grass“, nastavak priče o životu Bojsija i Marlin.

- Pošto je Bojsi poznat kao preprodavac polovnih automobila, napravili smo rubriku „automobili za svetski poznate zvezde“. I specijalno iznenađenja za Džona biće jedan zaniljmiv insert iz stare britanske serije u kojoj nema brkove i iz jedne reklame koju je snimio. Obećavamo mnogo humora – otkriva voditelj.

Nakon razgovora sa legendarnim Bojsijem, u studio dolaze finalistkinje „Prvog glasa Srbije“ – Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, koje će govoriti o velikom finalu u nedelju na Prvoj TV, a Ivanović će, posle pisanja nekih medija, gledaocima razrešiti misteriju svoje bolesti.

- Sada sam dobro – poručuje Ivanović na kraju razgovora.

Reklame

Ostavite komentar