Bora Drljača: Merima živi kao Tito!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Jan 2013

Bora Drljača, pevač narodne muzike, ogorčen zbog toga što nije dobio takozvanu nacionalnu penziju, okomio se na koelginicu Merimu Njegomir, prozvavši je da živi kao pokojni vlastodržac Josip Broz Tito!

Merima Njegomir ne placa racune

 

- Uvek su tu bile ko zna kakve igre, kakve nikad nisam znao da igram. Bora Dugić je, recimo, sam sebi dodelio nacionalnu penziju! Nije mu bilo dosta ono što ima. Kako stvari stoje, verovatno je do sada stekao i američku penziju.

I Usnija Redžepova je dobila prošle godine, iako pripada nacionalnoj manjini. Penzije se dodeljuju kojekakvim levacima za koje niko nikad nije čuo i kojih nigde nema, a i Merima ima dve plate, dve penzije, od kojih je jedna nacionalna, a žena ne plaća račune 14 godina. Bruka i sramota – ljutito je Drljača izjavio za „vestionlajn“. On je na konstataciju da mnogi pevači ne plaćaju račune rekao:

- Čuo sam i šokiran sam. Moja tetka, koja ima penziju jedva 100 evra, kad dobije pare trči da plati telefon, „Infostan“ i struju, a Merima, izgleda, živi kao Tito, jer on nije imao novčanik. Čujem da mnogi duguju za račune, ali mi nije jasno kako im ne isključe struju, telefone, grejanje, sve ono što nisu platili. Možda im se preko veze otpisuju dugovi?

Kako uopšte mogu da pogledaju u oči ovaj jadan narod koji od svojih bednih plata i penzija plaća račune. Stvarno ne znam kako ih nije sramota – ogorčen je Bora Drljača.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 09/01/2013 at 11:03

    Moram da priznam da je Drljaca u pravu! Kako ova zena postade takva “institucija”!?????

Ostavite komentar