Brutalno isečeno gostovanje Jelene Karleuše na Pinku

Izvor:
Postavljeno 02 Jan 2013

Dugo najavljivani novogodišnji intervju Jelene Karleuše u emisiji „Dobro veče Srbijo“ bio je malo težak za gledanje. Gošća je htela jedno, voditeljka je htela drugo. U tom neskladu prošlo je 45 minuta ispresecanih histeričnim smehom Jelene Bačić Alimpić koja je pokušavala kliberenjem da sakrije tenziju i izvuče stvar.

jk-jelena-bacic

Voditeljka je već najavila da će morati da uradi ovaj intervju ukoliko vlasnici televizije „Pink“ to budu tražili od nje, a sopstveno „vezivanje konja“ na predviđeno mesto začinila je ušećerenim uvodom o pomirenju sa JK posle deset ratnih godina. Emisiju je počela na svoj način široko izražavajući, kroz opaske i pitanja, naklonost prema gošći. Te licemerje, te malograđanština, te jeziva sredina pokušavajući valjda da stavi gledaocima do znanja da ona nije deo svega toga. Kako onda razumeti iznuđeno pomirenje i izveštačenu ljubaznost, ostaje otvoreno pitanje. Njih dve se ne vole i nema lažnih osmehivanja i komplemenata koji bi to mogli da sakriju.

Karleuša je ovo gostvanje doživela kao mogućnost da podeli sa auditorijumom neke ekskluzivne trenutke iz sudskog procesa sa Svetlanom Ražnatović, ali ta ekskluzva voditeljki nije prijala. Istina, nije nimalo lako. Kako da prihvatiš „ekskluzivu“ i da ostaneš prijateljica sa svima do kojih ti je stalo? A baš su oni glavni junaci te ekskluzive? Sve se završilo rezom u trenutku kada se gošća baš „otvorila“. Bačićka je nevešto pokušala da zadrži zadnjicu na obe stolice, ali pored oduševljenja njenih fanova na Twitteru, teško da je sama Jelena Karleuša zadovoljna ovim gostovanjem.

Rezime emisije je bio takođe veštački, do bola besmislen, jer njih dve jednostavno ne mogu da razgovaraju. Prva bi da „udari“ i pošalje rafal na određene adrese, druga bi i da čuje taj hitac ali i da zaštiti one kojima je namenjen. Sve se završilo pričom o tome da Jeleni smrdi kosa kada je u sobi sa pušačima, a da njena imenjakinja, bestseler autorka, voli dobro da se ušika na zabavama.

Neusplo, napeto, iznuđeno. Emisija je bila promašaj. Voditeljka se nije snašla. Obe stolice su na kojima je sedela ostale su na mestu, ali je svakoj falio po jedan nogar.

Izvor: wannabestars.rs

Reklame

3 komentara

  1. Magic nature said on 03/01/2013 at 10:54

    Davno je poznato da je Jelena Bacic Alimpic..pored svog truda……glumljenja knjizevnice…. i sl… jedna veoma primitivna i ogranicena persona. To sto je tu gde jeste…..pa sigurno ima dobra ledja… jer osim toga nema ni jedan argument da bi bila voditelj takve emisije kakva bi bila zanimljiva gledaocima! Onaj ko je napisao ovaj clanak gore je  potpuno u pravu…. bilo je to mucno gledati… a gledah namerno …. u zelji da vidim kako ce biti “verbalne sece”. a ono tamo “jad i cemer” ….. natezanje…. glumatanje…. cist idiotizam. Inace te emisije ne gledam niti cu!

  2. xoxo said on 03/01/2013 at 20:28

    da, ti ne gledas takve emisije a visis na portalu o pevacicama i ostavljas komentare.

  3. JFNKASJDFA said on 04/01/2013 at 10:02

    Nije to njoj prvi put, i kada je Lepa Brena gostovala gostovala kod nje, najavili su kako Brena priča o ratu, i da ona nije kriva za isti, a nisu pustili u emisiji…

Ostavite komentar