FEST i Story dovode Majkla Medsena

Izvor: Story.rs
Postavljeno 21 Jan 2013

Proslavljeni američki glumac Majkl Medsen otvoriće 41. Međunarodni filmski festival u Beogradu, FEST i biće počasni gost Story Fest Party-ja, zabave povodom otvaranja festivala.

majkl-medsen

Medsen je snimio niz filmova, od kultnih do velikih blokbastera. Ipak, najpoznatiji je po ulogama nemilosrdnog, kod nas obično opisivanog, žestokog momka u žanrovski sličnim filmovima kao što su: mister Blond u filmu Ulični psi Kventina Tarantina, ali i kao glava mafijaške porodice u filmuDoni Brasko, zatim okrutni pripadnik specijalnih operativnih jedinica u filmuVrsta, kao i smrtonosni Sajvajnder u Tarantinovom Kill Bill 2.

U Beograd Medsen dolazi s ulogom u filmu Pored puta (Along the roadside)reditelja i producenta filma Zorana i Vladimira Lisinca. Braća Lisinac, Kruševljani inače, takođe će se pokloniti publici FEST-a. U filmu igra i Lazar Ristovski, naravno Srbina koji je otišao u Ameriku da ostvari to isto što ovim filmom braća Lisinac jesu: američki san.

Na FEST i Story Fest Party dolaze još dvojica glumaca Pored puta  Iman Kroson i Danijel Grozdić.

Magazin Story će organizovati Story Fest Party, zabavu za otvaranje festivala u hotelu Metropol za VIP zvanice iz sveta filma, kulture i showbusiness-a.

Reklame

Ostavite komentar