Lena Kovačević: Žao mi je što Saška nije prošla do kraja

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 08 Jan 2013

Lena Kovačević, članica žirija „Prvog glasa Srbije” u prošloj sezoni, kaže da su je neki ovogodišnji kandidati ostavili bez daha, a ističe da joj je žao što Saška Janković nije prošla do kraja i smatra da je još uvek neizvesno ko će da pobedi.

lena-kovacevic

 

Definitivno su kandidati ove godine odlični, imaju više samopouzdanja u odnosu na takmičare od prošle godine, takođe, puno znači što su znali kako sama procedura svega izgleda. Bilo je par izvođenja koja su ostavljala bez daha, a to i jeste smisao ove emisije – kaže Lena Kovačević. Ona ne smatra da je žiri oštriji nego prošle godine i zna da im nije lako.

- Nije jednostavno biti na mestu žirija, to znam iz iskustva i najlakše je biti njihov oštri kritičar. Oni postupaju onako kako smatraju da treba, sa najboljom namerom, a o ukusima ne vredi raspravljati – priča poznata pevačica i dodaje da smatra da su zahvaljujući publici izbačeni neki takmičari koji su kvalitetom zaslužili da ostanu do kraja.
- Žao mi je što Saška Janković više nije deo emisije, to je po mom mišljenju apsolutno pravi nivo pevačkog izvođenja koje je ovaj šou zaslužio da ima, uživala sam slušajući je – priznaje Lena. Ona smatra da su Sara i Nevena predstavnice sličnog muzičkog žanra, pa ističe da publika koja voli pop muziku i dobre pevače zaista ima šta da čuje ove godine. Kada je Mirna u pitanju, kaže da se snalazi u svim žanrovima, ali da zna šta želi od svog glasa.
- Važno je pronaći ono što samom instrumentu, odnosno glasu najbolje pristaje, kao i senzibilitetu čoveka, a ona već zna sigurno koji je to žanr jer se vidi da svoj vokal i tehniku dobro poznaje – objašnjava ona. Na pitanje da li očekuje da pobedi muški ili ženski kandidat, kaže:

- Očekujem zanimljive događaje, potpuno je sve nepredvidivo!
Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 09/01/2013 at 11:05

    Sta se sad ova buni, a prosle godine je zajedno sa ostalima izbacila sve najbolje pevace! To ti je sve isto!

Ostavite komentar