Lepa Lukić ipak ostaje u “Grandu”

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 29 Jan 2013

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić uskoro će za PGP RTS objaviti kompakt disk sa 16 najvećih hitova i dve nove pesme. To je pokrenulo spekulacije da je slavna pevačica, posle dugogodišnje saradnje sa “Grand produkcijom”, odlučila da napusti muzičko jato Saše Popovića i vrati se u našu najstariju izdavačku kuću.

asfoto-vladislav-mitic_f

- Ne napuštam “Grand” i sa Sašom imam odličnu saradnju – kaže za “Novosti” Lepa Lukić.

- On me veoma uvažava i vrata te produkcije su mi uvek otvorena. Odlučila sam da objavim kompilaciju za PGP RTS, jer sam te pesme svojevremeno snimila za njih. Da sam želela da ih objavim za “Grand”, morala bih ponovo da ih snimim, a za to nema potrebe. Na disku će se naći i dva dueta – sa Tozovcem “Šaralice, varalice” i Zoranom Kalezićem “Reci šta ti fali”, kao i pesma Obrena Pjevovića “Oj, Moravo daleko se slivaš“. Tu su i dve nove numere Miše Markovića “Proleće, leto, jesen zima” i “Balada o majci”.

Poklonike svojih pesama Lepa Lukić namerava da obraduje i solističkim koncertom u beogradskom Sava centru, gde je poslednji put nastupila pre šest godina.

- Planiram da održim koncert u Sava centru do kraja ove ili najkasnije sledeće godine – ističe Lepa Lukić. – To podrazumeva ozbiljnu organizaciju, ali sigurno neću odustati od ove ideje, samo je pitanje kada ću je realizovati.

Reklame

Ostavite komentar