Mateja Kežman: Nisam se verio, ali smo trudni

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 14 Jan 2013

Fudbaler je demantovao da se verio sa Marijom Perković, najavio tužbe protiv medija koji o njemu pišu izmišljotine, ali je potvrdio da će četvrti put postati tata.

kezman

 

Nakon što se prošle godine saznalo da u braku Mateje i Emilije nešto nije u redu, fudbaler je povezivan sa mnogim devojkama, a krajem prošle godine je objavljeno da se verio i da sa Marijom čeka dete.

“Pojedini mediji su zaista preterali u lažima i izmišljanjima. Plašim se da ću prvi put biti primoran i da podnesem tužbe. Naravno da se nisam verio jer je moja brakorazvodna parnica još uvek u toku. Pošto nisam zvanično razveden bilo bi i više nego nakaradno da se verim”, kaže Meteja u intervjuu za list “Svet”.

On kaže da mu nije jasno zašto je javnosti njegov privatni život toliko zanimljiv i da jedino što želi je da se posveti porodici, poslu i uživa u ljubavi.

“Četiri godine bio sam emotivno neispunjen i pre šest meseci sam upoznao nekoga i započeo nešto lepo. Marija jeste u drugom stanju, ali opet kažem, imam troje odrasle dece i ne želim da ih uznemiravam tekstovima u novinama. Nema potrebe da opširnije komentarišem bilo šta.” 

Mateja kaže i da je sa bivšom dagom u dobrim odnosima i da sa decom provodi većinu slobodnog vremena.

“Posle nekoliko godina lutanja, skrasio sam se i smirio”, zaključio je Kežman koji je nedavno na Kopaoniku otvorio kafić.

Reklame

Ostavite komentar