Mel Gibson je otac dece Džodi Foster?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 21 Jan 2013

Američki mediji nagađaju kako je australijski glumac Mel Gibson biološki otac sinova Džodi Foster, četrnaestogodišnjeg Čarlsa i dvanaestogodišnjeg Kita.

294220_dzodi_f

Glumica i rediteljka se sa Melom upoznala na snimanju filma Maverik 1994, a u intervjuima je isticala kako će ga uvek voleti. Džodi Gibsona naziva najboljim prijateljem. Osim Gibsona, kao potencijalni otac glumičine dece navodi se i pokojni reditelj Rendi Stoun koji je bio njen najbolji prijatelj sve do svoje smrti.
Stoun je jedini znao ko je otac Džodine dece, no, ni vlastitoj majci nije hteo da otkrije tajnu koju mu je prijateljica poverila. Glumica koja ima i zavidnu rediteljsku karijeru, nedavno je na dodeli Zlatnih globusa, dok je primala nagradu za životno delo javno priznala svoju homoseksualnu orijentaciju.
Fosterova je tada izjavila da je još davno svojim najbližim srodnicima i prijateljima otkrila ko je u stvari, a da sada prvi put izlazi u javnost potpuno iskreno. Takođe je zahvalila Melu koji ju je “sačuvao” i dugogodišnjoj partnerki Sindi Bernard.

Reklame

Ostavite komentar