Milena Ćeranić raskinula s Dašićem, viđa se s Nemanjom?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 12 Jan 2013

Presije koje je Milena Ćeranić imala zbog veze s košarkašem Vladimirom Dašićem izgleda da su joj se konačno smučile, te je odlučila da ga ostavi i vrati se u mirniju luku, tačnije u zagrljaj bivšem dečku Nemanji Stevanoviću, koji za razliku od nje nije prekinuo svoju vezu sa manekenkom Jelenom Filipović, a kako otkriva izvor, pevač i pevačica se ponovio viđaju, ali ovoga puta u tajnosti.

milena

 

- Milena i Vladimir su još uvek u kontaktu, ali su prekinuli vezu, a ona se sve češće viđa s Nemanjom. Oni vam sigurno neće priznati svoju vezu sve dok je on sa Jelenom, ali su se sastajali pre nego što je ona sa Ćemom otišla na Kopaonik. Jelenina i Nemanjina veza, kako pričaju, baš je u krizi, mada nisu baš ni bili u nekoj stabilnoj vezi. A sad kad se ponovo viđa sa Milenom, verovatno će okončati vezu sa Jelenom – kaže izvor blizak pevačima i dodaje da Ćeranićeva i Stevanović svakodnevno produbljuju svoj odnos.

- Pre nego što je Milena otišla na Kopaonik, njih dvoje su se videli, ali i su se dogovorili da ne šire tu vest da ne bi opet sebi “uskočili u usta”. Izgleda da se podgrejala stara ljubav jer osmeh ne skidaju s lica. Ona gde god da je i s kim god da je, sve vreme razmenjuje poruke s njim. I postoje velike šanse da ponovo budu u vezi – tvrdi dobro obavešten izvor za “Alo!”. Iako smo želeli da ove informacije proverima sa Milenom i Nemanjom, njih dvoje se nisu javljali na telefon do zaljučenja broja.

Reklame

Ostavite komentar