MIRNA: Nije tačno da sam se posvađala s Nevenom

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 29 Jan 2013

Pobednica “Prvog glasa Srbije” Mirna Radulović demantovala je navode beogradske štampe da je došla u sukob sa koleginicom Nevenom Božović u jednom beogradskom klubu. Mlada Subotičanka navela da je u pitanju klasična laž.

Mirna-Radulovic-Nevena-Bozovic

 

Naime, kako je preneo Kurir, Mirna  i Nevena   posvađale su se u jednom beogradskom klubu, a osim teških rečima, umalo je došlo i do fizičkog sukoba, što su sprečili gosti kafića.

Sve je u početku delovalo da je u najboljem redu, sve dok Nevena u jednom trenutku na glas nije prokomentarisala Radulovićevu.

- Smučila mi se, ne mogu više da je gledam! Od finala je nepodnošljiva, ne znam šta ta devojka umišlja! Zgadila mi se - vrisnula je Božovićeva.

Kada je čula, Mirna se Neveni ljutito unela u lice.

- Ljubomorna si! Ali to je sve što možeš! Bolje ti je da ne spletkariš i ne pljuješ da ja ne bih progovorila – siktala je temperamentna Subotičanka.

Devojka iz Kosovske Mitrovice je zatim ustala, a Mirna je napravila korak unazad. Nastupila je bučna rasprava, kojoj su pored gostiju lokala i ostalih učesnika takmičenja prisustvovalo i nekoliko novinara, ali i radnika televizije Prva, koja je emitovala šou. Upravo njihovom reakcijom sprečen je fizički obračun dve mlade pevačice.

Reklame

Ostavite komentar