Mirna Radulović: Nisam očekivala pobedu!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 21 Jan 2013

Mlada Subotičanka je, kao i na početku ovog muzičkog spektakla, bila u duelu sa Nevenom Božović, a odlukom žirija izabrana je za pobednika. Uzbuđenje je bilo veliko nakon proglašenja, a skromna Mirna je ponovo bila odmerena.

mirna-radulovic

“Stvarno sam iznenađena! Nisam očekivala pobedu. Moja želja je bila da se plasiram u superfinale, i nakon plasmana sam se samo prepustila i uživala sa mojim drugaricama Nevenom i Sarom.

Neverovatno je da smo Nevena i ja ponovo bile u duelu, ali mi jedna drugu nikada nismo gledale kao konkurenciju, jer smo postale prijateljice, bile smo u istoj sobi tokom priprema, i da je ona pobedila – bila bih podjednako srećna.

Emocije su mi još uvek uzburkane. Još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali na mom putu”, rekla je pobednica, okružena fanovima koji su tražili fotografiju i autogram više.

I drugoplasirana Nevena Božović bila je srećna i zbog svog i zbog Mirninog uspeha.

“Zaista sam presrećna! Bio je ovo fenomenalan šou, sve tri smo se potrudile maksimalno. Ponosna sam što sam bila deo ovakvog spektakla. Čestitam Mirni na zasluženoj pobedi!”

Sara Jovanović, koja je eliminisana glasovima publike, takođe nije skidala osmeh s lica.

Reklame

Ostavite komentar