Najveće slučajnosti u PGS-u!

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 21 Jan 2013

Druga sezona muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije”okončana je trijumfom Mirne Radulović iz Subotice, a nakon što je takmičenje završeno predočićemo vam tri ključna momenta koji se mogu nazvati i kao najveće slučajnosti u ovoj emisiji.

pgs

Kao što smo već pisali, Mirna je zajedno sa Nevenom Božović i Sarom Jovanović bila u grupi čiji je mentor bila Aleksandra Radović, a pomenute devojke su u“Radionicama” uspele da oduševe pop pevačicu, koja je potom donela odluku  da ih sve zadrži i obezbedi im plasman u sledeći krug.

Sara ja uspela da porazi svoju protivnicu u duelu za ulazak u najbitniji deo takmičenja, dok su se Nevena i Mirna  ponovo srele u novoj borbi u kojoj su morale da se takmiče jedna protiv druge. Međutim, zbog njihovesavršene interpretacije produkcija je odlučila da promeni pravila i dozvoli im da se zajedno plasiraju u finalni krug takmičenja.

Nakon toga, dobro je poznat njihov razvojni put iz emisije u emisiju, i kandidatkinje sa početka sezone su ponovo bile zajedno u superfinalu. Sara je prva eliminisana, a žiri je opet došao u situaciju kada je morao da bira između Mirne i Nevene.

No, Aleksandra, Mare i Vlado ovog puta nisu mogli da zatraže pomoć od strane produkcije, jer je ovog puta u pitanju bila borba za pobedu. Pobedila je Mirna, a nama ostaje ovaj splet slučajnosti kao dobra lekcija da pažljivo pratimo sledeću sezonu “Prvog glasa Srbije”.

Reklame

Ostavite komentar