Nema više “Sulejmana”

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 04 Jan 2013

Poslednja epizoda druge sezone serije “Sulejman Veličanstveni” biće emitovana 5. januara, a do novih epizoda i nove sezone, Prva će već od 8. januara prikazivati novu tursku seriju “Kako vreme prolazi”.

sulejman-turska-serija

 

Kraj druge sezone “Sulejmana Veličanstvenog” obeležiće dramatični zapleti na dvoru u kojem Hurem svojim spletkama uspeva da dovede dvor u još gore stanje.

Produkcijska kuća užurbano priprema treću sezonu i dok gledaoci isčekuju nove uzbudljive priče sa dvora osvajača Sulejmana, Prva je za svoje gledaoce odabrala seriju koja je proglašena najuspešnijom u 2010. godini u Turskoj.

Pored toga, Prva od utorka počinje da emituje još jedna turska serija “Ljubav i kazna”.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 05/01/2013 at 18:22

    Prva srpska pocne sve serije a onda ni jednu ne zavrsi!Koji je to fazon, ne znam, ali ja zbog toga nista ne gledam! Kada su prvi put  prekinuli seriju, da bi sacekali one koji su “otisli na odmor” to me je toliko razbesnelo da sam se osecala izmanipulisana i rekoh dovidjenja Prva i tvoje serije!Tako da ovo nista ne cudi!

  2. mirko said on 28/01/2013 at 16:40

    zaista nije fer cekati na tamo neke sezone da bi gledali seriju koja nam se dopada…ja sam isto prestao na prvoj da gledam,sreca pa na internetu se mogu naci sve epizode koje cak nisu emitovane na Prvoj….razocarali su me sa tim prekidima jer nije u pitanju cekanje da bi se snimile epizode posto one postoje{na internetu sa prevodom},vec je verovatno u pitanju otkup istih….

Ostavite komentar