Nevena Božović: Mogu i ja da budem zavodnica!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 17 Jan 2013

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice stigla je do superfinala “Prvog glasa Srbije“, između ostalog, zahvaljujući emociji kojom zrači. Ona je kao… anđeo, a to za estradu i nije kvalitet. Zato joj je i žiri zamerio da je na sceni previše kruta i da ne zna da koketira. Ipak, mlada pevačica smatra da je napredovala i na tom polju.

294956_nevena-bozovic--foto-facebook-com_iff

- Tokom poslednja dva nastupa uživo pokazala sam da umem da se opustim i da plešem. Žiri me je ranije kritikovao da sam stegnuta i da mi fali energije, ali sada su promenili mišljenje. Usvojila sam njihove sugestije i dobila odgovarajuću pesmu da im to i dokažem, pa su me pohvalili – rekla je za “Blic“ Nevena Božović.

Plavuša prodornih plavih očiju pokazala je da se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima, iako privatno najviše voli da sluša r‘n‘b.

- Čudno mi je što sam najviše pohvala dobila za izvođenje izvornih pesama, koje pre “Prvog glasa“ nikada nisam pevala. Među njima ima zaista lepih i komplikovanih numera koje sam naučila da pevam – kaže Nevena.

Ona otkriva da na superfinale ne gleda kao na završnicu šoua, već samo kao na još jednu emisiju u nizu. Ipak, žao joj je što će druženju sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović uskoro doći kraj.

- U kući smo se svi dobro zabavljali i uživala sam u tome što se svakog trenutka dešavalo nešto novo. Biće mi teško da se vratim svom starom životu. Mirna, Sara i ja se držimo zajedno od početka i neverovatno je što smo baš nas tri dogurale do kraja – kaže Nevena, koja ističe da žurke u kući ipak nisu iste bez ostalih takmičara.

Reklame

Ostavite komentar