Nigar-kalfa u društvu sa Tijanom Dapčević

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 11 Jan 2013

Pevačica Tijana Dapčević nedavno je boravila u Skoplju, gde se susrela sa zvezdom serije“Sulejman Veličanstveni” Filiz Ahmet, koja tumači ulogu Nigar-kalfe. Kako prenosi “Alo”, njih dve se poznaju još iz školskih dana.

tijana-nigar

Poznanstvo između Tijane i Filiz datira još iz osnovne škole, kada su zajedno pohađale glumačku sekciju. Tijanina majka Brana je pozorišna glumica, pa su svi bili ubeđeni da će i ona krenuti njenim stopama, međutim, muzika je prevagnula, ali je zato njena prijateljica ostala u glumi – priča izvor i dodaje:

Filiz Ahmet, iliti Nigar-kalfa, upisala je FDU u Skoplju, gde je 2000. godine i diplomirala.Nakon višegodišnjeg igranja u istanbulskom pozorištu, dobila je ulogu svog života. Igrom slučaja, one su se ponovo srele za novogodišnje praznike jer su obe došle u Skoplje kod rođaka. Dve drugarice iz rane mladosti su nakon višegodišnje razdvojenosti pričale uz pićence i kaficu, pa tako i obnovile prijateljstvo – zaključuje ovaj sagovornik.

Tijana Dapčević istakla je da je srećna što je videla dugogodišnju prijateljicu.

- Srele smo se sasvim slučajno u jednom kafiću. Popile smo piće i evocirale uspomene iz mladalačkih dana, kada smo se lepo družile. Razmenile smo brojeve telefona i obećale jedna drugoj da ćemo se redovno posećivati. Mnogo sam srećna zbog obnovljenog prijateljstva – rekla je popularna pevačica.

Reklame

Ostavite komentar