OT bend na Beosongu bez Sajka!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 19 Jan 2013

Borba za kartu koja vodi na Evrosong 2013. u Malme polako se zahuktava. Publika će birati našeg predstavnika nakon dvodnevnog festivala Beosong, koji će se održati u martu, a poslednji datum za prijavu izvođača je 20. januar.

vukasin-nikola-đorđe

Favoriti za Evroviziju iz 2009. godine, momci iz emisije “Operacija trijumf”, poznati kao “OT bend“, vraćaju se na takmičenje, ali bez Nikole Sarića Sajka. Vukašin Brajić, Nikola Paunović i Đorđe Gogov u studiju Marka Kona uveliko uvežbavaju svoju numeru.

“Imamo mnogo više iskustva sada nego pre četiri godine, kada smo na Beoviziji zauzeli drugo mesto pesmom ‘Blagoslov za kraj’. Od tada je svako od nas dosta radio na svom ličnom napretku, što ćemo i dokazati. Pesma ‘Thank you for the good times’ je upravo ono što se traži i potpuno je drugačija od onoga što smo do sada svirali”, rekao je za “Blic” Vukašin.

Na forumima na kojima se već raspravlja o ovoj temi velike šanse se daju Danijelu Pavloviću, a ni mladi pevač ne krije da bi voleo da se nađe na evrovizijskoj sceni u maju.

“Spreman sam za Evroviziju. Imam odličnu pesmu, dao sam sve od sebe i mislim da je ovo s čime ću nastupiti na Beosongu najbolje što sam u svojoj karijeri napisao”, izjavio je pevač.

Reklame

Ostavite komentar