PGS: Nevena Božović imala najviše glasova publike!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 Jan 2013

Odlukom žirija koji su činili Aleksandra Radović, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare za pobednika “Prvog glasa Srbije“ izabrana je Mirna Radulović. Talentovana Subotičanka imala je većinsku podršku i od ostalih finalista ove emisije, kao i od stručne javnosti koja se složila da je Mirna zasluženo osvojila titulu i nagradu u vrednosti od 100.000 evra. Ipak, kako saznaje Telegraf, da su odlučivali glasovi publike, tj. gledalaca koji su slali poruke, pobednik ovog šoua bila bi Nevena Božović.

Nevena-Bozovic-8

- Produkcija je kao jedno od izenađenja u ovoj sezoni odlučila da se u finalu promene pravila i da publika svojim glasovima odlučuje samo koje će dve devojke otići u superfinale, tj. koja će ispasti zbog najmanjeg broja glasova. Novina u odnosu ne prethodnu sezonu je odluka da pobednicu ipak ne biraju gledaoci svojim SMS glasovima, već stručni žiri – kaže izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

- U ovoj emisiji stiglo je skoro neverovatnih 400.000 glasova, što je apsolutni rekord kada je “Prvi glas Srbije” u pitanju. Sara Jovanović imala je najmanji broj glasova i ona je ispala iz daljeg takmičenja, a od dve superfinalistkinje žiri se opredelio za Mirnu. Ipak, da nije promenjeno pravilo, tj. da je i ove godine publika birala do kraja, pobednica bi bila Nevena Božović, koja je od tih nekoliko stotina hiljada sms glasova imala ubedljivo najveći broj - zaključuje sagovornik našeg portala.

Naravno, ovo ne dovodi u pitanje regularnost, niti je u izboru bil nepravilnosti, tek Neveni ostaje da žali zbog loše sreće, ali i da pravilno shvati izjavu žirija da su sve tri superfinalistkinje svojevrsne pobednice samo ukoliko nastave da grade svoj talenat na pravi način.

Reklame

Ostavite komentar