Provokacija Jelene Karleuše: SNS će dovesti Srbiju do građanskog rata!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 06 Jan 2013

Kada bi se, kojim slučajem Jelena Karleuša našla u ulozi sudije, mnogima bi se smešila robija. Njen britak jezik i javno iznošenje mišljenja sigurno ne prija svima. Prvo su na meti bile koleginice, pa političari, pa država… i tako sve ispočetka.

karleusa2

Ovoga puta JK je na “Tviteru” oplela po Srpskoj naprednoj stranci ali i po njihovim glasačima.

- Vladavina SNS-a je i početak sunovrata koji će kulminirati građanskim ratom i opštim haosom u Srbiji, ukoliko se narod ne trgne na vreme. Gde je srpska intelektualna elita? Zasto ćuti kad treba da vrišti?! Šta je sa narodom, zasto radi protiv sebe? Svaka država je ogledalo njenog naroda. Kakav narod, takva i država. Živimo upravo onako kako smo zaslužili. – napisala je Jelena na “Tviteru” a zatim je usledio još jedan status:

- U turbulentnim vremenima, veću štetu državi i narodu, od ološa koji je glasan i kurčevit, čine dobri i pametni ljudi koji ćute u mišijoj rupi.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 07/01/2013 at 10:11

    Sta ce jadna ona, kada ne zna da peva, mora da se bavi svim drugim temama, koje jednog pravog umetnika ne bi trebalo da doticu! Ovako jezicinom obezbedjuje publicitet….. diva bez glasa!

Ostavite komentar