Prvi glas Srbije: Koje pesme će pevati finalisti ?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 04 Jan 2013

Sve smo brži velikom finalu “Prvog glasa Srbije”, a u sutrašnjoj emisiji predstaviće se šest preostalih takmičara: Sara Jovanović, Zoran Stanić, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Mirna Radulović i Nevena Božović.

Prvi-glas-Srbije

Kao i prethodne subote, ispašće još jedan učesnik ovog popularnog muzičkog šoua, tako da ćemo ostati na top 5 pevača. Za razliku od drugih epizoda, ovo finalno veče biće posebno, pošto je set-listu kreirala publika. Naime, gledaoci su izabrali po jednu domaću i stranu numeru za takmičara. 

Najatraktivnija učesnica “Prvog glasa Srbije” Sara Jovanović pevaće numeru “Da te volim”, koju izvodi Aleksandra Kovač. Posebno obećava strana pesma koju je dobila, a u pitanju je hit sa početka osamdesetih “I Love Rock’n’roll” Džoan Džet, a koju je obradila Britni Spirs. Sara Jo će izvesti upravo verziju “princeze popa”.

Zoran Stanić, koga je žiri prošli put pohvalio za doboro izvođenje rok numera, dobio je pesme iz tog muzičkog pravca. Mladi momak iz Inđije pevaće hitove grupe “Kerber” “Bolje da sam druge ljubio” i benda “Kvin” “I Want It All”.

Takmičar koji je bio najviše kritikovan u prethodnoj emisiji bio je Boris Petrović. Simpatični pumpadžija iz Zrenjanina pokušaće da povrati poverenje žirija izvođenjem numera “Lažem sebe da mogu bez tebe” Bože Nikolića i “Everything I Do I Do It For You”.

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovica važi za jednog od favorita “Prvog glasa Srbije”. Ona će otpevati numeru Marije Šerifović “Kada ljubiš anđela” i hit Keli Klarkson “Because Of You”.

Prema rečima Vlada Georgieva, Mirna Radulović je jedan od tri takmičara koji zaslužuje da bude prvi glas Srbije. Mlada Subotičanka je izborom publike dobila pesme Jelene Tomašević“Oro” i Rijane ” Where Have You Been”.

I za kraj, Sanja Dimitrijević. Devojka trenutno najpoznatijeg srpskog kaskadera Uroša Ćertićapredstaviće se hitovima Lepe Brene “Poželi sreću drugima” i Vitni Hjuston “Run To You”.

Reklame

Ostavite komentar