Prvi glas Srbije: Mnoge poznate ličnosti nezadovoljne odlukom žirija

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 13 Jan 2013

U subotu veče muzičko takmičenje “Prvi glas Srbije”dobilo je svoje finaliste, a kao što vam je poznato u pitanju je žensko finale, te će se za pobedu boriti Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović.

Pred sam kraj, emisiju su napustili Boris Petrović i Zoran Stanić, i to odlukom žirija koji je smatrao da Sara ipak više od njih zaslužuje finale.

No, ova odluka se nije dopala Mariji Šerifović i Katarini Ostojić Kayi, koje su dešavanja iz emisije komentarisale na društvenoj mreži Twitter.

poznati

Mariji se prvo nije dopala Sarina interpretacija njene pesme “Ne Voliš Je Znam”.

- Jaoooo Saroooo pa ne moze tako uhhh… Žao mi je. Iskidala se. Uhhh - napisala je Marija, a zatim dodala da Zoran zaslužuje finale i da bi svako ko se imalo razume u muziku rekao isto. Međutim, kako se nije desilo, nakon što je žiri otkrio da Sara ide dalje, imala je prilično oštar komentar.

- Vi ne možete ni da zamislite šta bi ja sada svima vama rekla?! Nisam verovala u tu priču ali je nažalost istinita! Bolje da ćutim - napisala je Marija, a zatim je Zoranu dala podršku.

- Mogu da kažem samo jedno ili neko nekom nešto dođe ili je neko gluv!!! Hvala na pažnji!! Doviđenja!!! @zoranstanic Bio si odličan!!!

Njeno mišljenje deli i Kaya, koja se na njen tvit o tome da zna nešto, nadovezala da zna i ona o čemu priča, da bi zatim stavila tvit.

- Ne znam šta je i koji je faktor ovde presudio, ali pevanje sigurno NIJE! Sramotica. #pgs

U svojim ranijim javnim istupanjima, Kaya je za svog favorita izdvojila Mirnu Radulović, dok je Marija na strani Nevene Božović. Da li će Nevena, Mirna ili Sara osvojiti titulu prvog glasa Srbije, to ćemo saznati u nedelju 20. januara.

Reklame

3 komentara

  1. Magic nature said on 14/01/2013 at 11:02

    Ne uzbudjute se….pobedice vam Nevena Bozovic! To se vidi od pocetka! Ne, ne nisam njen fan, ali ovo je Srbija!

  2. nina said on 20/01/2013 at 12:22

    Saro zelim da pobedis zato sto si kompletna osoba..savrseno pevanje, scenski nastup, harizma i naravno preslatka si… na stranu iskompleksiranost osoba tipa Marije Serifovic koja ni nasta ne lici i Kaje Ostojic koja nema pojma da peva tako da njihovo misljenje nije objektivno…

  3. nina said on 20/01/2013 at 12:26

    Saro prava si BEOGRADJANKA, otmena, dostojanstvena i talentovana…

Ostavite komentar