Rada Manojlović: Ne bih nikada nekome bila druga!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 17 Jan 2013

Pevačica izdala saopštenje:

- Raskid petogodišnje veze je dovoljno težak sam po sebi, i nema potrebe da javnost ulazi u sve pore moje privatnosti. Nije bitno da li sam prevarila Milana ili ne, to je moja stvar i ne moram nikome da se pravdam, pogotovo ne novinarima.

18175_rada-manojlovic-foto-dalibor-danilovic-15_af

Ipak smo Milan i ja proveli skoro pet prelepih godina zajedno i to je ono sto i mi, a i naši fanovi treba da pamtimo. O njemu nemam da kažem nijednu ružnu reč, niti postoji bilo kakva vrsta sukoba, optužbi ili zle krvi među nama, kao što mediji pokušvaju da naprave – navodi se u saopštenju.

- Sve ove priče o raskidu, koje se provlače kroz novine strašno su me zabolele i mogu iskreno da kažem da sam povređena. Mislim da ovo nisam zaslužila, pre svega od medija sa kojima sam mislila da imam korektnu saradnju. Ja razumem da je ovo njima interesantno i da im povećava tiraž, ali ipak, nikome neću dozvoliti da kvari o meni sliku u javnosti i od mene pravi nešto što nisam. Pogotovo su me pogodile tvrdnje o tome da sam u vezi sa oženjenim muškarcem, jer nikada nisam, niti bih bila u takvoj vezi. To je direktni udar na moj ugled i moju čast i zato ću potražiti pravnu pomoć kako bih se zaštitila.

- Angažovala sam advokata kako se takve neistine ubuduće ne bi plasirale. Svesna sam toga koliko vredim i dovoljno cenim samu sebe, da bih dozvolila da bilo kome budem druga. Moje srce može da pripada samo slobodnom muškarcu – kaže Rada Manojlović u svom saopštenju koji je dala ekskluzivno za “Pulsonline“.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 20/01/2013 at 08:49

    Ako se vratis u svoje selo, bices prva!

Ostavite komentar