Rada Manojlović peva o raskidu s Milanom

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Jan 2013

Folk pevačica Rada Manojlović uskoro će snimiti duet s jednom folk zvezdom u kojoj će opevati krah emotivne veze s kolegom Milanom Stankovićem, saznaje Kurir od izvora bliskog mlađanoj zvezdi „Granda“.

rada-milan

Podsećanja radi, jedan od najpoznatijih estradnih parova nedavno je stavio tačku na četvorogodišnju romansu, a samo nekoliko dana kasnije Rada je odlučila da emocije pretoči u pesmu, koja će uskoro ugledati svetlost dana.
- Posao je poverila najboljim domaćim autorima, a hit u najavi će snimiti s jednom od najvećih domaćih zvezda – kaže naš izvor i dodaje:
- Iako će u pesmi pomenuti i svoj krah s Milanom, neće to biti tugaljiva pesmičica u kojoj će oplakivati kraj jedne ljubavi. Pesma će baciti totalno drugačije svetlo na raskide, koji su, čak i na estradi, u poslednje vreme česta pojava. Sve u svemu, sigurno je da će to biti veliki hit.

Tragom ove priče kontaktirali smo s Radom, odnosno ljudima koji su zaduženi za PR jedne od najuspešnijih zvezda „Granda“ i od njih smo dobili potvrdu informacija našeg sagovornika.
- Tačno je da Rada sprema duet, snimiće ga čim se pojavi dobra pesma, i to je sve što zasad možemo da kažemo – rečeno nam je u Radinoj PR službi.

Reklame

1 komentar

  1. maja said on 15/01/2013 at 13:44

    Rada očigledno svaki raskid prepeva. :) Pošto je pesma “Kako bole usne neverne” definitivno posvećena bivšem dečku kojeg je ostavila i brže bolje potrčala u Milanovo naručje.

Ostavite komentar