Razvodi koji su obeležili 2012

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 04 Jan 2013

Prošla godina bila je veoma burna, bar kada je Holivud u pitanju. Najveće iznenađenje su bili prekidi brakova koji su delovali baš stabilno.

sil

Sezonu razvoda otvorili su manekenka Hajdi Klum i pevač Sil. Posle 7 godina braka sa njim lepa manekenka je sreću našla sa telohraniteljem Martinom Kristenom.

Razvod koji je punio stupce svih tabloida je svakako razvod Kruz-Holms nakon šest godina braka. Mediji su pisali da je Kejti zapravo razvodom od Toma, pokušala da “spasi” svoje dete od sajentologije.

Nakon samo godinu dana braka Keti Peri i britanski komičar Rasel Brend shvatili su da su “dva različita sveta”. Pisalo se da je za to kriva Brendon i njegova velika želja za seksom, ali je on u jednom od intervjua objasnio kako je pravi razlog razlaza to što nisu bili kompatibilni.

Najveći šok definitivno je bio rastanak Denija De Vita i Ree Perlman nakon 30 godina braka. Razlog njihovog rastanaka je De Vitovo konstantno flertovanje sa drugim ženama.

Isto takav šok izazvao je razvod Džonija Depa i Vanese Paradi posle 14 godina braka u kome su dobili troje dece. Njihovi predstavnici za medije su molili novinare da ne “raspredaju” priče o njihovom rastanku, jer im je najvažnija privatnost njihove dece.

Na kraju se ispostavili da se Džoni malo “zaigrao” sa koleginicom Amer Herd na snimanju filma “The Rum Diary”.

Izgleda da je prošla godina bila “plodna” za razvode ili najave istih, pa ih je Srbiji i regionu bilo mnogo. Pevačica Leontina se samo nakon tri godina braka razvela od Filipa Pata sa kojim je dobila ćerku Luciju.

Ni u “lijepoj njihovoj” nisu cvetale ruže,pa su svoje dugogodišnje brakove rešili da okončaju iBoris Novković i Toni Cetinski.

Reklame

Ostavite komentar