Rijaliti: Veliki Brat od jeseni?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 10 Jan 2013

Zvanične potvrde još uvek nema, ali domaći listovi pišu da bi ove jeseni, posle dvogodišnje pauze, Veliki Brat trebalo da otvori vrata svoje kuće.

veliki-brat

 

Kao i prethodno izdanje, i ovo bi trebalo da bude regionalno i kao i prošli put, a nova sezona bi trebalo da se prikazuje na hrvatskoj “RTL” televiziji, u koprodukciji naše kuće “Emoušn”, dok još uvek nije poznato na kojoj domaćoj televiziji će šou biti emitovan.

“Veliki Brat je prvi riajliti format ikada emitovan u Hrvatskoj i to isključivo na ‘RTL’ televiziji. Izuzetno smo zadovoljni odličnom sezonom ovoga formata koja se emitovala 2011. Veliki Brat smatramo odličnim projektom i zato smo u razgovorima s vlasnikom licence o emitovanju nove sezone u 2013. godini”, rekli su za “Blic” u “RTL”.

Vlasnik producentske kuće “Emoušn”, Goran Stamenković, ranije je za ovaj list izjavio da se nada će ove godine za nagradu od 100.000 evra uspeti da uključi i učesnike iz Slovenije.

Prošlu sezonu obeležili su Srbin Nemeš i Hrvatica Marijana svojim “igrama ispod jorgana”, ali i svađama, a Marijana je na kraju i pobedila…

Reklame

Ostavite komentar