Sara Jovanović, “dete“ koje voli kameru

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 02 Jan 2013

291333_sara-jovanovic--foto-facebook-com-02_ifČarolija kojom umiljata Sara Jovanović (19) pleni na sceni muzičkog spektakla “Prvi glas Srbije“ blesnula je još u stomaku mame Jasne. Doktor nije video da li će na svet doći devojčica ili dečak, ali zbog stalnog okretanja glave ka sondi, u jedno je bio siguran: “Ovo dete će voleti kameru!“

I “to dete“ se zaista u kameru i zaljubilo. U to nas je uverila, pokazujući nam snimke na kojima su roditelji beležili svaki njen pokret.

- Najdraži su mi snimci kad hipnotisano gledam u TV i pokušavam da skinem pokrete pevača – priča Sara. – Uzmem četku ili čašu za vodu i zamišljam mikrofon. Nikad se nisam stidela.

Rođeni ste u Rimu, a ipak kažete da ste Beograđanka.

- Ovde se osećam kao kod kuće. Mnogo sam putovala, ali u Beogradu uvek osetim mir. U Rimu sam provela nezaboravne trenutke, to je magičan grad, jedan od najlepših koje sam videla.

Kakve su nove godine u Rimu?

- Tamo je za Božić veće slavlje nego za Novu godinu. Lepota grada mi je prijala. Okićene gradske ulice izgledaju nestvarno.

Šta italijansko nosite u sebi?

- Možda stil oblačenja. Dok sam odrastala slušala sam samo njihovu muziku i zato toliko slabo, nažalost, znam našu. Valjda ću sad sve nadoknaditi.

Da li biste voleli da otpevate nešto na italijanskom u “Prvom glasu“?

- Kako da ne. Ali o tome nažalost ne odlučujem ja. Italijanski govorim bolje nego srpski, tako da ako ponekad zabrljam neki padež – izvinite!

Reklame

Ostavite komentar