Saša Popović je “fejk”!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Jan 2013

Direktor „Grand produkcije“ otkrio je u emisiji „Narod pita“ da producent ove muzičke kuće i on nemaju naloge na društvenim mrežama.

sale-popovic

 

–Želim samo jednu stvar da demantujem, a to je da Žika i ja nemamo naloge na društvenim mrežama „Twitter“ i „Facebook“. Prema tome, to su sve izmišljeni nalozi i svi koji se dopisujete sa Žikom ili Sašom Popovićem, dopisujete se sa nekim ko je to otvorio na naše ime i prezime i onda pričaju i pišu tamo gluposti. Nemojte da se dopisujete sa ljudima koji otvaraju lažne profile na Žikino i moje ime, izjavio je Saša Popović na „Pinku“.

Inače, u emisiji su gostovali takmičari iz prve sezone “Zvezda Granda” Branislav Mojićević, Slavica Ćukteraš, Nemanja Nikolić, Darko Filipović i Stevan Anđelović, kojima je pre koji dan istekao ugovor sa “Grand produkcijom”. Kako je Popović pojasnio, to pozdrazumeva da su svi oni sada potpuno slobodni da biraju za sebe pesme, da sami sebi ugovaraju nastupe i nemaju više nikakvu obavezu prema “Grandu”.

Svi učesnici te sezone su se zahvalili Popoviću jer su zahvaljujući “Grandu” oni uspeli da snime mnogo svojih pesama i da su zaradili velike pare, i demantovali su da su oni bili u nekakvom robovlasničkom odnosu u ovoj produkcijskoj kući.

Reklame

Ostavite komentar