Severina: Dođite da ostvarimo bajku

Izvor: MONDO, foto Petar Stojanović
Postavljeno 23 Jan 2013

Severina Vučković najavila je da će 30. marta ponovo nastupiti pred beogradskom publikom, u istoj hali koju je napunila pre tri i po godine. 

severina

“Kada sam prethodni put zakazala Beograd, bila sam nervozna, skeptična… Mislila sam, šta ako ne znaju pesme”, nasmejala se pevačica, i dodala da je beogradska publika nadmašila njena očekivanja.

“Tada sam sebi rekla, a i saradnici su mi rekli, da ćemo teško ponoviti taj uspeh. Ipak, evo nas opet, a zabava koju smo pripremili biće nešto sasvim drugačije. Sarađujem sa pozorišnom ekipom, ljudima iz tog sveta, koji će se baviti režijom, kostimom, pokretom… Ja sam karijeru počela u pozorištu, volim ga i biće prava bajka napraviti pozorišno-muzički spektakl na sceni”, rekla je Severina.

Na koncertu neće biti gostiju, osim “onih koji su već domaći”, a to su Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su radili novi album “Uzbuna”, kao i Ana Bebić.

“Radila sam sa talentovanim, mladim timom, koji me je zaista inspirisao i postao deo moje porodice. Sa Filipom i Milošem sam mogla da se ispričam, smejem ili posvađam kao sa svojima. Veliki su i talentovani, kao i neki kompozitori i autori stare garde sa kojima sam radila, od kojih neki više nisu sa nama”, pohvalila je Seve mlade srpske autore.

Publika na koncertu može da očekuje “četiri čina”, odnosno četiri celine, umesto scenografije – video bim koji će “pričati priču” iz pesama, i mnoge numere u potpuno novim aranžmanima.

Prodaja karata, čije se cene kreću od 1.400 do 2.800 dinara, počinje sutra, 24. januara.

Reklame

Ostavite komentar