Skandal: Karleuša predstavila cipele Kim Kardašijan kao svoje!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 12 Jan 2013

Jelena Karleuša sinoć se propisno izblamirala na Tviteru – htela je da se pohvali “svojom” kolekcijom cipela, pa je uz kratak komentar “Blame on me”, u slobodnom prevodu “Kriva sam”, postavila sliku cipelarnika prepunog skupih cipela.

karleusa-skandal-cipelarnik

Međutim, ubrzo se ispostavilo da se na pomenutoj slici nalazi cipelarnik Kloi Kardašijan, kao i da je tu fotografiju Karleuša skinula sa sajta magazina “Elle”!

Kada su počeli da je prozivaju zbog ove “pozajmice”, ona je sklonila sliku i nekoliko minuta kasnije objavila novi tvit, ovog puta sa još dinamitnijim komentarom “Let this bitch burn in hell” i usput okačila novu fotografiju, ovoga puta “izistinski” njenih cipela.

Ipak, ni tu se nije proslavila, nešto joj se iste cipele ponavljaju… Ona je slike četiri reda polica sekla, pa ih je kalemila jedne na druge, valjda da bi dobila istu visinu ormara kao Kloi Kardašijan! Vi sami procenite koliko je u tome uspela…

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 13/01/2013 at 08:46

    Sta ce? Kad ne zna da peva, mora sve drugo da radi! Pa dosta je pricala kako je Lady Gaga kopira…..Pa mora da je tesko biti u njenoj kozi!

  2. gaga said on 23/01/2013 at 05:42

    sta pojedinci seru …kad nikad necete otici gde je jelena otisla nikad necete pojesti obuci odspavati gde je ona bila i radila ljubomorni seljacine

Ostavite komentar