Skandal: Stalone optužen da je zlostavljao polusestru

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 24 Jan 2013

Slavni akcioni glumac Silvester Stalone je pre 16 godina fizički zlostavljao svoju polusestru Toni En Filiti, tvrdi njen sin Ed, dok Staloneova majka objašnjava da se Toni En drogirala i ucenjivala slavnog glumca.

259659_stalone-02-afp_f

 

Prema pisanju Njujork posta, glumac je krajem 1980-ih, kada je bio na vrhuncu karijere, dao dva miliona dolara i mesečno uplaćivao 16.500 dolara svojoj polusestri Toni En, koja mu je pretila da će mu uništiti karijeru.

Toni En je umrla lane u 48. godini od raka pluća, a priču o zlostavljanju u javnosti je izneo je njen sin Ed.

Oglasila se i Staloneova majka Džeki koja je kazala da se Toni-En drogirala, da je bila zavisnik od lekova i da je dnevno pila 65 tableta oksikodona.

- Pretila je Silvesteru, ali je to bila samo ucena. Bila je ljubomorna na njegovu slavu – objasnila je ona, navodeći da je njen sin u to vreme bio jako popularan, te su mu advokati savetovali da joj da novac kako bi je ućutkao.

- Na žalost, poznate ličnosti, političari i vrhunski sportisti su često žrtve ucene clanova svojih porodica ili saradnika koji pokušavaju da od njih izvuku novac – prokomentarisao je Staloneov portparol za “Njujork post”.

Reklame

Ostavite komentar