Skandalozno ponašanje Ere Ojdanića

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 19 Jan 2013

Legenda narodne muzike Andrija Era Ojdanić malo se zaneo tokom snimanja emisije “Srpska posla“. Ekipa na čelu sa ĐusomErom i mladom pevačicom Teodorom Baković posetila je kafanu “Kalavrka” gde su se pošteno proveselili- Uz pevačicu, iće i piće ekipa se dobro zabavljala, a onda je Era “otkačio”.

era2

Verovatno ga je jedna pesma pogodila, kada je pevač počeo da vileni. Prvo se popeo na sto i igrao sa mlađanom devojkom, veoma izazovno obučenom, što ne priliči gospodinu Erinih godina. Zatim je malo jače potegao čašicu i u jednom momentu srušio sto. Kamere nisu uspele da zabeleže taj trenutak, ali su zabeležile momenat kada je Đusa toliko bilo sramota da se povukao u sebe i seo, a kasnije i komentarisao pomenuti događaj sa negodovanjem:

Biram ljude sa kojima se družim i sa kojima izlazim, i ovakvo ponašanje ne volim - bio je iskren Đus.

Sa druge strane, Era se raspravljao sa pevaačicom koja ga je zamolila da se smiri i da prestane da se ponaša nedolično. Pevač je vikao kako on uvek radi šta hoće i kako se tako ponaša u svakoj kafani. Sa njim se složila i pevačica, kao i vlasnica kafane. Era se obrukao, ali pošto je došao sebi i pošto se izvinio svima, seli su za sto i počastili se ukusnim roštiljem.

Reklame

Ostavite komentar