Šta muči Radu Manojlović ?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Jan 2013

Ni posle dve nedelje strasti se ne stišavaju i raskid pevačkog para Milana Stankovića i Radmile Manojlović glavna je čaršijska tema.

rada-manojlovic

Pevačici sve to teško pada ali nije želela da se oglašava u medijima i pravda za svoje postupke jer, kako je rekla, ne pravda se ni tati. Međutim, na nagovor svoje dobre prijateljice i koleginice Dragane Mirković Rada je odlučila da progovori i to samo za “Ekskluziv”.

Nisam želela da se pravdam, ali Dragana mi je rekla “moraš da staneš u svoju odbranu, ne vredi”. Možda ću ja za koju godinu moći da ne mislim o tome, moćda me to neće pogađati, šta god novinari pisali, ali sada ne mogu, stvarno mi to smeta, osećam se loše i noćima ne spavam. Jedina istina od svega što se pisalo je da smo Milan i ja Raskinuli petogodišnju vezu - objasnila je trenutno najzaposlenija domaća pevačica.

Ona je dodala kako nije bilo nikakvih teških reči, prevare niti bilo čega.

Momir Gajić se našao sa mnom u društvu jer sam ja njegovim prijateljima pevala na svadbi, posle čega sam nastavila da se družim sa njima. Jedne večeri i on je bio prisutan, upoznali smo se, družili i tako je nastala famozna slika. Kada bih ja sad svaku sliku objašnjavala, ne znam gde bi to otišlo - bila je iznenađena Rada tolikim neistinama koje su proteklih dana punile novinske stupce i medijski prostor.

Reklame

Ostavite komentar