Trač ili istina: Severina ima novog dečka?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 Jan 2013

Iako je pre samo nekoliko dana tvrdila da je jedini muškarac u njenom životu sin Aleksandar, izgleda da se Severina Vučković brzo snašla i kada je emotivni partner u pitanju.

severina

 

Tako je ekipa emisije “Paparaco lov” usnimila hrvatsku zvezdu u društvu prvog muškarca s kojim se viđa nakon rastanka od biznismena Milana Popovića. Seve je praćena ceo dan nakon njene konferencije za štampu u Beogradu i ovekovečena kako u večernjim satima odlazi sama na večeru sa muškarcem srednjih godina i uživa u prijatnoj atmosferi.

seve

 

Ovaj sastanak ne bi bio toliko zanimljiv da se Seve nije pri samom izlasku iz restorana zagrlila sa tipom koji joj je pravio društvo, a odmah nakon izliva emocija otpratio ju je do automobila i pozdravio se još jednom s njom. Međutim, ovaj sočan poljubac je najviše pažnje privukao baš zbog toga što iz ugla iz kog je snimano deluje kao da se Seve cmakala filmski. Verujemo da pevačica nije primetila kameru i da se iz tog razloga opustila i uživala u društvu novog muškarca u njenom životu, koji po slobodnoj proceni ima između 35 i 40 godina.

Ono što je sigurno je to da se Vučkovićeva tog dana nije videla sa ocem svog sina, Milanom Popovićem, i da je njihova situacija sada već vrlo jasna. Podsećanja radi, Popović je nedavno u jednom intervjuu rekao kako Severinu neizmerno voli, da je ona njegovo zlato i time nagovestio da će se njih dvoje pomiriti i nastaviti gde su stali.

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je za “Alo” da je Seve bila na večeri sa izvesnim muškarcem, ali on tvrdi da je u pitanju samo blizak prijatelj.

Reklame

1 komentar

  1. koka said on 30/01/2013 at 21:00

    sad je prešla na dečicu, tu ima iskustva oko pelena :P

Ostavite komentar