Viktorija Bekam nije znala ko je Novak Đoković!

Izvor: pravda.rs
Postavljeno 28 Jan 2013

Gostujući u emisji na američkom kablovksom kanalu „E“ Viktorija Bekam je između ostalog govorila o svom životu sa Dejvidom Bekamom i odnosu koji ima prema sportu i sportistima.

 viktorija-nole
- Pre nego što sam upoznala Dejvida nikada nisam bila na fudbalskoj utakmici niti me je taj sport uopšte zanimao a kasnije sam naravno postala vatreni navijač Mančestera . Ipak, ne mogu da kažem da sam neki sportski tip i da pratim ta dešavanja, rekla je Viktorija a voditelj joj je potom ponudio da učestvuje u malom sportskom kvizu i prvo pitanje je bilo ko je osvojio prošlogodišnji Vimbldon. Da joj olakšaju zadatak, voditelji su Viktoriji ponudili i tri odgovora: Rodžer Federer, Endi Marej i Novak Đoković.
- Endi mislim da nije pobedio jer bi o tome brujala sva štampa na ostrvu, verovatno je u pitanju Federer a za ovog trećeg nikada nisam ni čula-rekla je Viktorija misleći na Noleta i što se kaže-lupila i ostala živa!
Na konstataciju iznenađenog voditelja da je reč o najboljem teniseru sveta Viktorija se izvinila gledalištu i sa osmehom konstatovala da bolje pamti lica nego imena:
- Da, da, sad se sećam kako izgleda, visok i crn, jel da? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska, odvalila je još jedan „biser“ bivša spajsica koja bi mogla da posluša onu staru srpsku izreku da je ponekad „ćutanje zlato“.
Reklame

1 komentar

  1. koka said on 30/01/2013 at 20:54

    sirotica….pa njen IQ nije dobacio broj cipela koji nosi…baš je žalim što to ipak ne može nigde da se nabavi za novac

Ostavite komentar