Zašto Ana Nikolić ide iz Srbije ?

Izvor: Kurir
Postavljeno 14 Jan 2013

S obzirom na to da joj je godina za nama bila veoma uspešna, a da u ovoj ima gomilu planova poput novog albuma i velikog beogradskog koncerta, Ana Nikolić je spakovala svoje krpice i odletela na Tajland.

ana-nikolic-tajland

Zapravo, prvo će s bliskom prijateljicom provesti pet dana u Barseloni, gde će šopingovati i proslaviti drugaričin rođendan, a zatim će se pune dve nedelje baškariti u prelepom raju u jugoistočnom delu Azije.

- Najidealniji način da napunim baterije i relaksiram se jeste da odem što dalje odavde. Obožavam putovanja i smatram da je upoznavanje s različitim državama, gradovima i kulturama veliko bogatstvo – kaže Ana.

Kako bi joj odmor bio što komforniji, pevačica je za sebe i prijateljicu zakupila luksuzni bungalov, koji se nalazi na samoj obali. S obzirom na to da voli da istražuje, poverila nam se da će sigurno biti redovna na brojnim izletima na okolna ostrva, od kojih svako ima bogatu vegetaciju, životinjski svet ali i kulturološke znamenitosti. Iako nije želela da nam otkrije koliko će je koštati ovo zadovoljstvo, prostom posetom sajtova domaćih turističkih agencija dolazi se do zaključka da je svoj buđelar olakšala za minimum desetak hiljada evra.

Reklame

Ostavite komentar