Životni put Bobana Rajovića

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 23 Jan 2013

boban-rajovicBoban Rajović (41) s pravom može da kaže da je prošao trnovit put do slave. Godinama je bezuspešno pokušavao da uspe kao pevač, spavao je u automobilu, jedva imao za hranu, ali je vešto glumio perspektivnog pevača, iako je bio bez prebijene pare u džepu.

Morao je, kaže, da glumi jer je shvatio da svi beže od neuspešnih i siromašnih. Mnogo vremena i odricanja mu je trebalo da zauzme današnje pozicije, a sada kada mu dobro ide, mnogi ga tapšu po ramenu, guraju se u njegovo društvo, traže pare na zajam. A, ima i onih koji očekuju da im novac pokloni bez obaveze da ga vrate!

- Više nemam potrebe da glumim. Stigao sam dokle sam želeo, teškim radom i upornošću. Estradne zakonitosti sam savladao lupajući glavom o zid. Bezbroj puta sam bio prevaren, iskorišćen. Za neke ljude, bio sam samo obična ovca za šišanje! Jeo sam hleb i paštetu, a nikom nisam smeo da kažem, niti da od nekoga potražim pare na zajam. Mnogi oko mene su glumatali zvezde, morao sam i ja. U tom lažnom svetu, gde se svi foliraju, drugačije se nije moglo. Ali, davno sam to ostavio iza sebe, kao što sam davno prestao da budem ovca za šišanje – iskren je Boban.

Reklame

Ostavite komentar