Aleksandra Radović nije bezgrešna

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 07 Feb 2013

Pevač Stefan Vujović otkrio za „Pulsonline“ svoje iskustvo

stefan-vujovic–Ne želim da kažem ništa loše, ali mislim da bi bilo normalno da počnemo da se bavimo istinom. Pre 4-5 godina sam išao na časove pevanja poznate pevačice. Aleksandra je sjajan vokal i uživam o svim njenim pesmama. Iz poštovanja nisam i neću reći ništa loše o njoj, ali prošlo je mnogo vremena od kada sam kao jedan od boljih od njene škole dobio pesmu, koju zapravo nikada nisam dobio. Takva je tada bila procedura, najboljima je sledila nagrada, izjavio je mladi pevač Stefan Vujović.

–Vređa me činjenica da mi se povodom toga Aleksandra, ni niko iz njene škole više nikada nije javio, sve do danas posle oglašavanja na društvenoj mreži. Školu sam platio i pošteno se borio da dobijem nagradu. Bio sam jako mlad i prvi put mi se dogodilo da na takav način budem prevaren. Pred toliko ljudi obećaš nešto i na kraju ne ispuniš obećanje. Žao mi je što je sve ispalo tako i što uopšte na ovaj način moram da pričam o tome. Smešno je što su me tek danas kontaktirali i savetovali da se „ne kitim“ novinarskim natpisima jer to nije dobro za moju karijeru. Znam da nije, ali sigurno da to njih ne zanima, otkrio je bivši učenik pop pevačice.

Naime, Aleksandra Radović je danas pozvala preko društvene mreže „Twitter“ svoje bivše učenike da ne blate njenu školu jer se vodi kampanja protiv nje. Na ovaj poziv, Stefan je preko „Twiitera“ odgovorio bivšoj mentorki da ni ona nije baš u potpunosti bila korektna prema svojim učenicima i verovatno su Vujovića nakon ove njegove reakcije pozvali iz njegove bivše škole. pa se nadamo da će ovaj problem uskoro rešiti.

Reklame

Ostavite komentar