Beosong: Samardžić umesto Maje Odžaklijevske?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 19 Feb 2013

Još se ne zna ko će na predstojećem “Beosongu” pevati kompoziciju “Anđeo s neba”, prvobitno pisanu za Maju Odžaklijevsku.

spek Samardzic02_620x0

Pevačica je, iz zdravstvenih razloga, odustala od učešća na ovom muzičkom takmičenju, a autori kompozicije Nikola Burovac (muzika, tekst) i Marko Kon (aranžman), užurbano i u stalnom kontaktu sa nadležnima u Radio televiziji Srbije, traže zamenu za popularnu pevačicu. Odluka o izvođaču ove pesme najkasnije bi trebala da bude saopštena u sredu. Kako saznajemo, najbliži učešću na “Beosongu” je Željko Samardžić.

- Trebalo bi da nađemo nekoga ko će moći da iznese pesmu koja je pisana za izvođača kao što je Maja Odžaklijevska i da je otpeva u najmanju ruku tako kao što bi je Maja otpevala – kaže Marko Kon dodajući da je šest izvođača (po tri muška i ženska vokala) u međuvremenu probalo da otpeva pesmu u studiju, ali da tek treba da se donese odluka ko će zameniti Odžaklijevsku na “Beosongu”.

- Jedna od naših želja je Željko Samardžić, koji je zaista fenomenalan pevač, sa iskustvom. Željko bi mogao da iznese tu pesmu. I predivno bi bilo ako on to prihvati, tad bi sve dileme bile rešene – kaže Nikola Burovac, dodajući da je pesma jako ozbiljna i traži ozbiljnog interpretatora. Ipak, kako napominje, jedna od opcija kao Majina zamena je i Nenad Cvijetić, koji “jeste mlad, ali i izvanredan pop pevač”.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 20/02/2013 at 09:44

    Bas bi biilo super da posaljemo Stoju! U kakvo se vasariste pretvorio Beosong!

Ostavite komentar